|
|
Pomoć this Site ![]() |
|
|||||||
| Log in | Rječnik | Članci | Pozovi prijatelje | Chat | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Tražiti | Temas de hej! | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
| Općenito Generalni chat srodnih Astrologija. |
![]() |
|
|
Alati |
|
|
#1 | |
|
Božja dobrota
![]() |
30. siječanj, 2007
Pluton prick mjehur Oba legla do antics, figure Trujillo i idealistički oglase, i koji će prick mjehur Pluton. Znam da neki od vas govore protiv astrologije. Pa, ja vjerujem u psihološki profil. U proricanja budućnosti još. Ali ovu temu čini mi radoznali. "Anonimni" Ja sam proveo nekoliko zanimljivih linkova na komentar. Neka tomárnoslo kao šala, ali teorija je ova: Španjolska, kao što znamo, je potpisati StrijelacI Pluton prelazi Strijelac. U početku sve ide dobro, ali je završio svoje putovanje, i prije nego u JaracTo će nam dati pseudoplaneta ni magarca. Pogledaj što astrolog rekao je Vincent Gala u 2004: Pasti Torba od gospodarskog usporavanja u Španjolskoj i veličine Argentine u dvorištu 2008 2009 [...] zajedno od PlutonVulcano tranzitni-gradijent u 2008 (5. do naviše MC) naviše isti slučaj se dogodio u 1720 na engleskom Bag i Crash of 1929 u SAD-berza. Za 2009 ćemo vidjeti zajedno od Sunce IC gradijent napredovala isti slučaj kao u Argentini dvorištu, ili ne može biti gore predviđanja za španjolsko gospodarstvo. A onda vidjeti kako je objasnio Jos Hernndez u lipnju 2005: Društvu postupno će postati svjesni problema moraju mijenjati životne navike i potrebe za sigurnosti koji nisu do sada, demonstracije će se povećati sve dok se političari maltretirani i vidjeti promjenu zakona, ovoga dolaze do kulminacije u 2007 i 2008, ali do tada će šteta biti nepopravljiva i može nakon toga početi ekonomska kriza stvara strašne posljedice nepoznate klase razlike u posljednjim desetljećima i džep siromaštva i marginalizacije u Jednom hraniti kriminala na nove razine. Mi vjerujemo da društvene transformacije je vrlo duboka i intenzivna kao zvijezde uključeni su Sunce i Pluton, Je regeneracije (transformacija radikalan zakona), i ne smijemo zaboraviti da možete pretrpjeti najteže terorističkih napada, osobito kada Mars Zodiac formiran kao okidač za pogledati zajedno od spomenutih zvijezda, ali najveći problem da će građani trpjeti nesigurnost, kriminal i nasilje kao mimetički odgovor na novu situaciju. Zatim, dva suglasni da se ozbiljne probleme, jedan je izvukao na to ekonomski, a drugi na nasilje. Plaši me posebno datumi: u 2004, čak sam sumnjao da je balon. Španjolski ekonomija činiti se vrlo robustan. Da li bilo koji od njih će uspjeti? Već sam vam reći da dajem kredit, ali u roku od godinu dana govorimo. JA obaviti vjerovati da je 2007 će biti zabavno. Obnovljeno: Drugi predviđanja, ovaj put za 2007. Ne znam kako ili zašto, ali dolazi znači isto što i Ir-Idealista.com i drugi analitičari. Na taj način bilo ovaj tip je predobar astrolog, ili čitati isti forume kao mene. U svim kaže mi ističe ovo: Većina zaposlenih ima mentalitet društva, ljudi koji traže sigurnost, ljudi prosvjed ali u okviru okruženju ovisnosti, tako da poduzetnici su najmanje i većina ljudi koji se dobro obrazovanje odabrati da se dužnosnici, ne želi riskirati, vole sigurnost i zemlju sigurno na snazi ovise o ekonomskim i financijskim poduzetništva i rizik od imigranata, što nedvojbeno su glavne odlike, a to je zašto posao direktno i indirektno povezane s njima će uživati veliku snagu i jakost.Mislim da predviđanje će uspjeti, ne samo od strane "mentalitet" nego hipoteka koja nosi sve moje generacije. U narednim godinama, koji će okupiti poduzeća? Oni koji su duga besplatno, očito. I duga-free i ima je nitko ovdje će morati biti oni koji dolaze izvana. I dobrodošao biti, ako oni mogu generirati poslove koje neoesclavos ovdje neće biti u mogućnosti. OBJAŠNJENJE Tacit, burza ASTROLOGIJA Htjela bih početi do kraja, kako bi oni razumjeli princip tada, ovaj članak je za grupu ljudi koji su, kao što ekonomisti znamo nešto o astrologiji, a da biste vidjeli ove znanje kao nešto čarolije i pseudo znanost, što nije iznenađujuće, jer bez želi pomesti u unutrašnjosti, to jedinstvo odvija u zajedničko. Ljudi koji su posvetiti svoje vrijeme za astrologiju se često kritizirana kao neprecizan, nepravilnog načina korištenja i dogmatski vrlo lako, moje iskustvo sa mojim kolegama astrolozi dokaza neželjenih sukoba, ali je potrebno. Pa to nije problem, što nam daje ovaj članak, moj put na posao može nalikovati onom smrviti, ili uzimanje preživač hranjenje preživača, a zatim, nedavno, početkom 1998 sam postao lumperajka astrologija knjige u Nacionalnoj knjižnici, jer sam vlastito istraživanje dozvolu za to što objavljuju članke i to dokazati. Nisam otkriti ništa novo, no stvarnost s astrologijom kao što je učinio s homeopatske medicine. Oni su bili vrlo zanimljivi Gaukelin modernim istraživanjima, što bolje rezultate "Gauquelin područja" 10 stupnjeva prije naviše do pet post, to će poslužiti za tumačenje fisija umjesto pet stupnjeva naviše -S obzirom Ptolomej. Gauquelin je studija pokazala prihvatljivom broju slučajeva, kažu da su tisuće, s ljudima rođena u Francuskoj, a posvećena specifičnim zanimanjima, kao što su vojni, koji se nalazi planet Mars u visokom postotku - više nego dvostruko više ispitanika "u" Gauquelin područja "od četiri glavna kutova naime Uzlazno, Descending, Dio neba-i IC. Ova informacija će također biti od interesa za ovaj posao jer nastoji pojednostaviti i jedan od načina da, je da ostavite samo četiri ugla izbjegavanje drugih kuće. Među čitanja će potrebno određeno vrijeme da Borisa Kristofa, shvativši da je povezana povijesno je predvidjeti i vidjeti budućnost čitanja velikih Nostradamus, je tamo gdje vidite mogućnosti s kojima Nostradamus javlja u svoje vrijeme. Istraga koja je započela s ovim tekstom, pozivamo Astrologija Stock. Prva studija toga sastoji se od temeljitu istragu u knjižnici London Stock Exchange kako bi datumi stupanja tvrtki trgovanje uz dobivanje datume zaklade ili ustava. Dobivena ovom metodom 101 tvrtki, od kojih je gotovo sve važne, kao, trenutačno kotira, dati su svi jedno vrijeme prihvatljivo precizan, kodificirani u dioničko direktorije. Objašnjenje podataka spremnika gdje se nalazi od tvrtki studirao do sada, nadam se da je jednostavan, sastoji se prvi trgovinski dan svake tvrtke je došao, vrijeme je pregledao i provjerio Astrologically, to je vrijedan pažnje da počeci prstena ili strani jezik do jastuka kada su poduzeća ponuđena na prodaju putem tržišta za rad, mislim da ovi plesovi imaju svoj raspored od otvaranja novih jastuka u 1940, je bio jedan od mojih korištenja precizni rad precizno vrijeme i ponekad je potrebna za potvrđivanje s astrološkog metodama naravno uz rasporede prstena, koji je zanimljiva studija točnosti. On pridaje se ovo pismo, ulazak u trgovanju takve važnosti, da sekundarnih progresivne ustav ", jedan dan jednak je godine stoga dva radna paralelni Ja bi prvi retrotraigo mi citat slovo u ovom pismu i ja se dio svih planeta taj planeta Ustava u sekundarne progresije, obično imaju dva datuma i vremena točni citat. Prva kartica uvedena je trgovinski dan s sekundarne progresije i jedan dan u godini, jednako slovo Ustava. Provjera sa ovaj puštanje prvi, traži u ovim slovima ili označite Mjesec ili za isticanje VeneraOvo poboljšanje se postiže na dva načina Regency. Prvi je u potrazi jaka, "je obično 0 º, 90 º ili 180 º - Lunarna čvorovi s jednom od tih planeta. Drugi je pozicioniranje na fisiji naviše -Ili pet stupnjeva kut, nisam našao fisija s aspekti snage od 0 º, 60 º, 90 º, 120 º i 180 º. Na posljednjem pregled Imam uključen drugu točku ili situacije, to je Sunce koji se ističe po prvi pinpointing i ispravak karata i na kraju u finalu statistike, kao što ćemo vidjeti, u svakom slučaju Sunce ima dovoljno autoriteta i vrijednosti, sa svojim pozicijama Uzlazno, Dio neba za uključivanje fisija I novi 23 2008, prikaz burze u Španjolsku s Poveljom 1831 Španjolski berza godine obilježava uspon i silazak ili održavanja ili ispucati, proučavanje berza tri slova, 1831, 1940 i španjolske monarhije 1975, sažetak tablicu zatvorili u 1997 kao što vidite na yap povećava u to vrijeme igrao yop gospodarski razvoj Učitavanje GODINA POINT Venera GRADIJENTNOG 0 º 90 º 180 º 1975 0 1976 0 1977 0 1978 0 1979 0 Siječanj 1980 1981 2 1982 0 Veljača 1983 Srpanj 1984 Veljača 1985 Venera 1975 \u003d 1831 mc 1986 14 Siječanj 1987 Svibanj 1988 Siječanj 1989 Siječanj 1990 Veljača 1991 1992 0 1993 13 Rujna 1994 Venera 1.831 \u003d 1.940 gra Travnja 1995 1996 14 300 1997 14 600 Venera 1.940 \u003d 1.940 gra 1998 900 1999 2000 2001 2002 2003 2004 Venera 1975 \u003d 1975 mc 2005 2006 2007 2008 grad vul uzlazno prasak jastuka 2009 Venera 1.940 \u003d 1.831 gra 2010 2011 2012 2013 desuth banke 2014 Venera 1975 \u003d 1940 2015 2016 Venera 1.831 \u003d 1.949 gra 2023 Venera 1.831 \u003d 1.831 uzlazno I vidimo Zanimljivo je ovo napisao članak je da strip u 2009 sa jastuka otvaranja pismu gradijenta prolazi 1940 Venera 1831 za vidjeti da nije zabilježeno ono što će se dogoditi u Španjolskoj, niti moliti i sjećati se dobar pregled sam se sjetila da je to učinio, ali rezultati nop nadamo se da ćete ga pronaći korisne http://www.albertonoguera.com/2007/0...a-burbuja.html |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Iskusni astrolog
![]() Entry Date: Jan 1970
Zahvalan 1 Time in 1 Post
Nominated 0 Times in 0 Posts
Post of the Month Awards: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Online vrijeme: 2 sata 51 minuta 57 sekundi
|
Vincent: Ne znam ako sam rekao mnogo puta da su neki od nas uzeti vrlo ozbiljno neke od stvari koje se kaže ... Znaš.
Pozdravi.
|
|
|
|
#3 | |
|
Proterale / a
Zahvalan 31 Puta u 30 Postova
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vrijeme Online: 1 tjedan 3 dana 13 sati 20 minuta 20 sekundi
|
vicentegala kaže:
Znam da neki od vas govore protiv astrologije. Pa, ja vjerujem u psihološki profil. U proricanje sudbine još Ja kažem: Dragi Vincent, ne mislim da su protiv vas govoriti o astrologiji. Briga u razvoju vaše pisanje, je dezorijentacija nemaju pravnu osobnost u liječenju određenu temu. O kontradikcije po riječima koje ne dopuštaju interpretarte. Ova situacija često je napravio mislite da su ljudi daleko od vas, zbog zavisti. To nije istina. Samo siromašni i mašte espitritu mislim da su nesuglasice funkcija zavisti, a ne za razvoj intelekta koji vode do prirodnih odstupanja. U tebi nema zavisti, niti postoji za vas. Zagrljaj i dalje vjeruju. Poštujući slobodu izražavanja |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Božja dobrota
![]() |
ili vam se ne sviđa ono što sam radiš ono što sam pisati ili uspjesima koje sam
yop jer sam puna predanost ovom svijetu da ćete biti redovnica je za sada prilično pedantan farrullero |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Iskusni neznanju
![]() |
Vicente
Poruka koju ste post primjećuje da su uzimajući kao temelj za pripremu datum slovo kompanije dana stupanja na citat. Imam neka pitanja za vas 1. Vidio sam neki sličan posao i datum u njima koriste za pripremu pismo je dana registracije društva održan, ali taj datum nije nužno datum, citat. Što sirovi pristup u tom pogledu? 2. Kako bi se slučaj roba? slučaju zlato, srebro, ulje, na primjer, za koje se ne temelje ili registracija odabrane datume pozdravi |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Božja dobrota
![]() |
JA uzeti važna kosti jama-entry kada tvrtka počne igrati Imam na mojoj stranici u broju od 93 tvrtki s preciznim vremenom zašto njegov rad izabran ne pohlepe sam se preselio na svim do huvo vrijeme darivanja bilbioteca torbicu, i molim za to i ako je opće mišljenje pohlepan tratarseme ozbiljna, ali je činjenica nop trabajr s preciznim datumima i vremenima i događajima uspona i padova koji bi mogli usporediti sa stanja uma u osobnu ili globalnu višu silu
respectoa vam reći drugi zlato i srebro pitanje misop vrijednosti su paralelni drugi motivi koji su izvan astrologije |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Proterale / a
Zahvalan 31 Puta u 30 Postova
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vrijeme Online: 1 tjedan 3 dana 13 sati 20 minuta 20 sekundi
|
Vicente kaže:
ili vam se ne sviđa ono što sam radiš ono što sam pisati ili uspjesima koje sam yop jer sam puna predanost ovom svijetu da ćete biti redovnica je za sada prilično pedantan farrullero ............ Ja kažem: nisam zanijekao ono što ste učinili i još uvijek rade. Samo mislim ono što je napisao iznad. Što se mene tiče to može utješiti da znate da sam ne samo pedantan, ja sam također hvalisav, Farandulera ne razumiju farrullero riječ, ali mislim da sam previše i još mnogo toga. STOGA I don't mind |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Iskusni astrolog
Zahvalan 1 Time in 1 Post
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Online vrijeme: 2 sata 51 minuta 57 sekundi
|
A vi ćete cijeniti zašto, Freddy ...
|
|
|
|
#9 | |
|
Božja dobrota
![]() |
http://foros.hispavista.com/astrolog...centegala.com/
readmessage http://foros.ya.com/SForums/ $ M \u003d $ TH \u003d 3534510 $ F \u003d 9,353 dolara ME \u003d 9246034 http://foro.astrodestino.com.ar/arch...lsa-t4200.html http://www.albertonoguera.com/2007/0...a-burbuja.html https: / / www.cia.gov/library/publicat.../2187rank.html trgovinski deficit prema CIA-e od 163 zemalja ZP WE WANT TO BUY Coup za knjigu sam reći kao vojnik i zaštitar posljednja veza vojnog režima i ustavna Forum Serendipity, kao diktatora ******* s Javierom zodiacwin izbrisati sve moje poruke, i sada on želi vjerovati da je otkrio prognozu ali ne može naći obrazac i neugledan ovdje imate datuma objave kada je rekao berza sudar u Španjolskoj 11. srpanj 2003 http://boards1.melodysoft.com/app?ID...msg\u003d156&DOC\u003d41 Anteriror ovaj nastavak nakon 27. lipnja 2003 http://boards1.melodysoft.com/app?ID...msg\u003d141&DOC\u003d41 Gdje ide pubolicado http://boards1.melodysoft.com/app?ID...ualismo&DOC\u003d41 http://www.astrodestino.com.ar/showthread.php?p\u003d78534 NMO sjeći ove stranice su nadogradnju od 2003 rat u Iraku je besplatan, ali ga se pitati tronožac terra http://vicentegala.es.tripod.com/vicen1457/id34.html i brbljati o ispucati izlazi, ali želite još jedan dokaz Španjolski berza sudar i međunarodne krize 22 i 2007 San Vicente mučenika 2005/02/28 proširio predviđanja za Španjolsku, 27 X 2005 Freddy farrabullero se ili se mrvicama u Asturski ili qeu smatra vam prijatelj i ja još uvijek će uzeti u obzir ovaj članak na moj website Upravo sam počeo prikupljati forumima rade za sumiranje malo cijelu ya.com niti pincheis esep ne isplati, ali drugi su zanimljivi i one koji su zainteresirani ekonomije respectoa sam otvorio blog prediktivni ekonomije samo sonm predmeti primerosm najbolje da ne zaboravite moje stranice su u dijelu stare DSO website ali qeu baze podataka dolaze na posao i njihov put od stupanja contitucion i samo sveobuhvatnog istraživanja gfalta za ESOP kao ustav, kada je psuieron qeu večera za ručati s idejom formaliziranja ESOP ali to je za kasnije Estudos escriob kraju koja je nova na forumima ono što će biti vrlo zainteresirani blog zove http://economiapredictiva.over-blog.es/ a drugi je nedavno sam otvoriti http://vicentegala.net.over-blog.es/ možete doći pregledavati ili pregledati sve pripremljeno u mojim trenucima truda
|
|
|
|
#10 | |
|
Božja dobrota
![]() |
Zaboravio sam hodati u knjižnici u Madridu nacioanl Španjolske možete naći moje knjige s pravnim depozita u 1998 i tu je dio vreća hvala bogu objaviti na svojoj yap dan i iziđe pred mnogo prije ulaska yop Internet Internet, jer conozvco od 2002, a knjiga stavio ih u pravnim depozita u 1998 te se vidi sve do 2001, kako bi se usporediti s SAD harburt Peart
ili Pearl Harbor ili što god i certificiranja ove web sta moje fotografije potpisuje odgovorna DSO MRS morao otići tamo pronaći časnika koji će se B ili skupinu dužnosnika
|
|
![]() |
Slične teme
|
||||
| Predmet | Autor | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Predviđanja za 2008 godina OF RAT | Erico Lopez | Općenito | 42 | 18-11-2008 01:20:03 |
| PLUTO U Jarac (od 2008) | LUCCIANA | Planets | 44 | 28-10-2008 22:07:38 |
| Horoskop 2008 | ignacio14 | Općenito | 10 | 17-01-2008 17:49:55 |
| prasak torba | vicentegala.com | Općenito | 0 | 12/01/2007 12:46:09 |
| Bookmarks |
| Alati | |
|
|
| Tags |
| 2008, berza, prasak |