|
|
Nápověda k této stránce ![]() |
|
|||||||
| Přihlaste se | Slovníček pojmů | Články | Pozvat přátele | Chat | Seznam členů | Sociální skupiny | Kalendář | Hledat | Temas de Hoy | Označit témata jako přečtená |
| Obecné Obecné chat souvisejících Astrologie. |
![]() |
|
|
Nástroje |
|
|
#1 | |
|
Dobrotu Boží
![]() |
30.ledna 2007
Pluto píchnutí bublina Oba Brood na dovádění, budou postavy Trujillo a idealistický reklamy, a kdo píchnutí bublina Pluto. Vím, že někteří z vás jsou mluvení proti astrologii. No, já věřím v psychologické profily. V věštění budoucnosti ještě. Ale toto téma je pro mě zvláštní. "Anonymous" Strávil jsem pár zajímavých odkazů v komentáři. Let tomárnoslo jako vtip, ale teorie je tato: Španělsko, jak víme, je podepsat StřelecA Pluto je přechod Střelec. Zpočátku jde všechno dobře, ale konec jeho cesty, a než se dostane do CapricornTo nám dá pseudoplaneta ani zadek. Podívejte se, co astrolog řekl Vincent Gala v roce 2004: Podzim Bag hospodářského poklesu ve Španělsku a ve velikosti Argentinské loděnice 2008 2009 [...] spojení z PlutoVulcano tranzit-gradient v roce 2008 (5. před vzestupný MC) vzestupný stejný případ se stal v roce 1720 v anglickém Bag a Crash v roce 1929 na akciovém trhu v USA. Pro rok 2009 vidíme spojení z Slunce IC gradient postupovala stejný případ jako v Argentinské dvoře, nebo nemůže být horší předpovědi pro španělské hospodářství. A pak, jak mi vysvětlil José Hernández v červnu 2005: Společnosti se bude postupně stávat vědomi problému, že bude muset změnit návyky životního stylu a nutnost zabezpečení, které nejsou tak daleko, bude demonstrace zvýší až politici jsou pronásledováni a podívejte se na zákony změnit, tato dosáhnou kritického bodu, v letech 2007 a 2008, ale do té doby škody budou nenapravitelné a může poté začít hospodářská krize vytváří neblahé následky neznámé třídní rozdíly v posledních desetiletích a kapsy chudoby a marginalizace na Jakmile krmení zločin na novou úroveň. Jsme přesvědčeni, že sociální transformace je velmi hluboké a intenzivní jako zúčastněné hvězdy Slunce a PlutoBude regenerace (transformace radikální právních předpisů), a nesmíme zapomenout, že můžete trpět nejzávažnějších teroristických útoků, zejména při Mars Zodiac tvořen jako spoušť dívat spojení z výše uvedených hvězd, ale největší problém, že občané budou trpět nejistota, kriminalita a násilí jako mimetické reakci na novou situaci. Pak se obě dohodly, že budou vážné problémy, jeden je zajel k ekonomické, jiné k násilí. Mě děsí především data: v roce 2004, dokonce jsem pochyboval, že tam byla bublina. Španělská ekonomika se zdálo velmi silný. Do žádné z nich uspěje? Už jsem vám říct, že dávám úvěr, ale během roku jsme si povídali. Věřím, že rok 2007 bude legrace. Aktualizováno: Další předpovědi, tentokrát pro rok 2007. Já nevím, jak nebo proč, ale přijde v tom smyslu, stejně jako Ir-Idealista.com a dalších analytiků. Takže buď ten chlap je velmi dobrý astrolog, nebo si přečtěte stejný fóra jako já. Ve všech říká mi ukazuje toto: Většina zaměstnanců má mentalitu společnosti, lidí, kteří hledají bezpečí, lidé protestují , ale v rámci agentury životního prostředí, aby mohli podnikatelé jsou nejméně a nejvíce lidí, kteří dostanou kvalitní vzdělání zvolit, aby úředníci, ochotni riskovat, raději bezpečnost a země bezpečně v platnost závisí na hospodářské a finanční podnikání a riziko přistěhovalců, které nepochybně jsou hlavní vlastnosti, a to je důvod, proč podniky přímo nebo nepřímo spojeny s nimi bude mít velkou sílu a ráznost.Myslím, že předpověď bude úspěšná, a to nejen ze strany "mentality", ale tím, hypoték, které nese všechny mé generace. V nadcházejících letech, který bude sestavovat společnosti? Ti, kteří mají dluh zdarma, samozřejmě. A dluh-free a není nikdo, kdo tady bude muset být ti, kteří přicházejí zvenčí. A vítáme je, pokud mohou vytvářet pracovní místa, která neoesclavos zde nebude možné. VYSVĚTLENÍ Tacitus, AKCIOVÝ TRH astrologie Chtěl bych začít tím, že do konce tak, aby pochopili princip then Tento článek je věnována skupině lidí, kteří, jak ekonomové vědí málo o astrologii a aby vidět toto poznání jako něco z čarodějnictví a pseudo science, která není překvapující, protože bez chtějí smést do vnitřku, tento odbor se koná společné. Lidé, kteří věnují svůj čas astrologii je často kritizována jako nepřesné, používání nevhodných metod a dogmatický velmi snadno, moje zkušenost s mým kolegou astrologové důkazy konfrontaci nežádoucí, ale nezbytná. No to není problém, který dává nám tento článek, můj způsob práce by mohly připomínat parní válec, nebo při zkrmování přežvýkavcům a then přemítá, nedávno, počátkem roku 1998 jsem se stal flám astrologie knihy v Národní knihovně, protože jsem vlastní výzkum licence za to, že publikované články a dokázat to. Nechtěl jsem objevit nic nového, žádný reality s astrologií, jako je tomu s homeopatické medicíny. Oni byli velmi zajímavé Gaukelin moderních studií, který překonal "Gauquelin oblasti" 10 stupňů před vzestupný na pět post, bude sloužit k výkladu štěpení místo pěti stupňů vzestupný -Vzhledem k tomu, Ptolemy. Gauquelin studium ukázalo, přijatelný počet případů, říkají, že tisíce, s lidmi, narozený ve Francii a věnoval se konkrétní profese, jako jsou vojenské, který se nachází na planetě Mars ve vysoké procento - víc než dvojnásobek počtu respondentů "v" oblasti Gauquelin "ze čtyř hlavních úhlů a to Vzestupně, Sestupně, Part-Nebe a IC. Tyto informace budou také zajímat o tuto práci, protože se snaží zjednodušit a jednou z metod to, je ponechat pouze čtyři rohy vyhnout další domů. Mezi čtení bude nějakou dobu trvat Boris Krištof, si uvědomil, že spojené historicky předvídat a vidět do budoucnosti s čtení velký Nostradamus, je tam, kde vidíte možnost, s níž Nostradamus objeví ve své době. Šetření, které začalo s tímto textem, říkáme Astrologie Stock. První studie tohoto skládá z důkladného šetření v knihovně London Stock Exchange dostat data vstupu firem obchodujících se kromě získávání dat z nadace nebo ústavy. Byly získané touto metodou 101 společností, z nichž téměř všechny důležité, as, v současné době citován, jsou uvedeny pro všechny jedna hodina přijatelně přesné, kodifikovaný na skladě adresářích. Vysvětlení údajů jsou uvedeny níže a ze společností, studoval tak daleko, doufám, že to je jednoduché, skládající se první obchodní den každého podniku přišel, čas je přezkoumán a ověřen astrologicky, je pozoruhodné, že začátky kroužků , nebo cizí jazyk na sáčku, kdy firmy nabízejí k prodeji přes trh běžet, myslím, že tyto tance mají své plány na nové otevření vaku v roce 1940, byl jedním z mých přesnost práce s použitím přesné časy a někdy musí potvrdit astrologické metody, samozřejmě s výhradou listinách kroužků, což je zajímavá studie přesnosti. To se váže k tomuto dopisu, vstup do obchodu takového významu, že sekundární progresivní ústavy, "Jednoho dne se rovná rok-tedy dva pracovní paralelní Dělám první retrotraigo mi citovat dopis v tomto dopise, a já místo součástí všech planet o planet Ústavy v sekundární progrese, obvykle dva dny a časy přesné citace. Nejdříve dopisy byly odvolány dne obchodování s sekundární progrese dny-jeden rok, se rovná dopis Ústavy. Kontrola v této verzi první, vyhledávání v těchto dopisech, nebo zvýrazněte Měsíc nebo zvýrazněte VenušeToto vylepšení je dosaženo dvěma způsoby regency. První z nich je hledá silný, "je obvykle 0 °, 90 ° nebo 180 ° - Lunární poduzlu s jedním z těchto planet. Druhá je umístění štěpení vzestupný -Nebo pět-stupeň úhlu, jsem zjistil, štěpení se aspekty silných 0 °, 60 °, 90 °, 120 ° a 180 °. V poslední recenzi jsem zařadil další bod, nebo situaci, je tento Slunce že vystupuje nejprve identifikovat a opravuje grafy a nakonec v konečné statistiky, jak uvidíme, v každém případě Slunce má dostatečnou autoritu a hodnotu, jejich pozice Vzestupně, Část-sky pro zařazení štěpení Nový 23 I 2008, reprezentace burzy do Španělska s Listinou z roku 1831 španělské burze rok značky vzestup a sestup, nebo údržby, nebo crack, studovat akciový trh tři písmena, 1831, 1940 a Španělské monarchie v roce 1975, souhrnné tabulce opustil v roce 1997, jak ho vidíte v Yap zvyšuje v té době hrál Yop hospodářský vývoj Nahrávání roku poukazují VENUS GRADIENT 0 ° 90 ° 180 ° 1975 0 1976 0 1977 0 1978 0 1979 0 01. 1980 02. 1981 1982 0 02. 1983 07. 1984 02. 1985 venus 1975 \u003d 1831 mc 1986 14 01. 1987 05. 1988 01. 1989 01. 1990 02. 1991 1992 0 1993 13 Září 1994 venus 1831 \u003d 1940 gra 04. 1995 1996 14 300 1997 14 600 venus 1940 \u003d 1940 gra 1998 900 1999 2000 2001 2002 2003 2004 venus 1975 \u003d 1975 mc 2005 2006 2007 2008 grad Vul asc crack pytel 2009 venus 1940 \u003d 1831 gra 2010 2011 2012 2013 desuth bank 2014 venus 1975 \u003d 1940 2015 2016 venus 1831 \u003d 1949 gra 2023 venus 1831 \u003d 1831 asc A vidíme zajímavou věc to je psáno v článku, je to pás v roce 2009 s otevřením sáčku dopis gradient přechází 1940 Venuše 1831 a zjistěte, zda tyto záznamy není to, co se stane ve Španělsku, ani se modlit a zapamatujte si dobrý přehled Vzpomněl jsem si, aby udělal, ale výsledky NOP Doufám, že bude užitečná http://www.albertonoguera.com/2007/0...a-burbuja.html |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Zkušený astrolog
![]() Datum vstupu: Jan 1970
Poděkování: 0
Grateful 1 Čas na 1 pracovní místo
Nominace 0 Times in 0 Posts
Post měsíce Awards: 0
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Čas online: 2 hodiny 51 minut 57 sekund
|
Vincent: Já nevím, jestli jsem řekl mnohokrát, že někteří z nás brát velmi vážně málo věcí, říkáte ... Víš.
Pozdravy.
|
|
|
|
#3 | |
|
Vyhoštěn / a
Poděkování: 4
Grateful 31 Times in 30 Příspěvky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Čas Online: 1 týden 3 dny 13 hodin 20 minut 20 sekund
|
vicentegala říká:
Vím, že někteří z vás jsou mluvení proti astrologii. No, já věřím v psychologické profily. V bohatství-odhalující dosud Já říkám: Vážení Vincent, nemyslím si, že jsou proti vám mluvit o astrologii. Znepokojení ve vývoji vašeho psaní, je dezorientace, které jim vzniknou při léčbě konkrétní téma. Nebo rozpory slovy, že neumožňují interpretarte. Tato situace v době sis myslet, že jsou daleko od vás, protože ze závisti. To není pravda. Jen chudá a fantazie espitritu myslím, že neshody jsou funkce závist, a nikoli pro rozvoj intelektu, které vedou k přirozené rozdíl. V tobě není závist, ani je tam pro vás. Obejmout a nadále věřit. Respektování svobody projevu |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Dobrotu Boží
![]() |
nebo se vám nelíbí, co dělám, co píšu, nebo úspěchy, které jsem
Yop, protože jsem plný nadšení pro tento svět budete jeptiška je v současné době velmi pedantský farrullero |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Zkušení neznalý
![]() |
Vicente
Zprávu, kterou post konstatuje, že užíváte jako základ pro přípravu datum dopisu společnosti dni vstupu citovat. Mám několik otázek pro vás 1. Viděl jsem pár podobných prací a v nich data používá pro přípravu dopisu je datum registrace vlastněná společnost, ale toto datum nemusí být nutně datum kotace. Co surový přístup k této problematice? 2. Jak by se v případě komodit? U zlata, stříbra, olej, například, pro které nejsou nadace nebo registrační data vybraného pozdravy |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Dobrotu Boží
![]() |
Beru důležitý je the kost pit-vstup when the firmy začíná se hrát Mám na site v počtu 93 companies with precise time proč his paper vybral not chamtivosti I přestěhoval vůbec, dokud huvo čas dát bilbioteca kabelku, a žádám o to i v případě, že obecný názor na chamtivé tratarseme závažné, ale nop byla skutečnost, trabajr s přesnými termíny a časy a události, vzestupů a pádů, které by mohly porovnat s stavy mysli v osobním nebo globálním mocí
respectoa ti na druhou otázku misop zlata a stříbra jsou hodnoty paralelní jiné důvody, které jsou nad rámec astrologie |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Vyhoštěn / a
Poděkování: 4
Grateful 31 Times in 30 Příspěvky
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Čas Online: 1 týden 3 dny 13 hodin 20 minut 20 sekund
|
Vicente říká:
nebo se vám nelíbí, co dělám, co píšu, nebo úspěchy, které jsem Yop, protože jsem plný nadšení pro tento svět budete jeptiška je v současné době velmi pedantský farrullero ............ Já říkám: jsem nepopřel, co jste udělal a stále dělá. Jen si pomyslete, co jste napsal výše. Pokud jde o mě, že může pohodlí, abyste věděli, že nejsem jen pedantský, jsem také furiantského, Farandulera nerozumí slovu farrullero, ale myslím, že jsem příliš a ještě mnohem více. Proto jsem to nevadí |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Zkušený astrolog
Poděkování: 0
Grateful 1 Čas na 1 pracovní místo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Čas online: 2 hodiny 51 minut 57 sekund
|
A vy oceníte proč, Freddy ...
|
|
|
|
#9 | |
|
Dobrotu Boží
![]() |
http://foros.hispavista.com/astrolog...centegala.com/
readmessage http://foros.ya.com/SForums/ $ M \u003d $ TH \u003d 3534510 $ F \u003d 9.353 dolarů ME \u003d 9246034 http://foro.astrodestino.com.ar/arch...lsa-t4200.html http://www.albertonoguera.com/2007/0...a-burbuja.html https: / / www.cia.gov/library/publicat.../2187rank.html Schodek obchodní bilance podle CIA než 163 zemí ZP Chceme si koupit převrat ke knize říkám jako voják a ostraha poslední vazby vojenských režimů a ústavních Fórum Serendipity, jako diktátor ******* s Javier zodiacwin odstranit všechny mé zprávy a teď se chce věřit, že objevitel prognózy, ale nemůže najít formu a je neslušný tady máte ode dne zveřejnění když řekl, krach burzy ve Španělsku 11.07.2003 http://boards1.melodysoft.com/app?ID...msg\u003d156&DOC\u003d41 Anteriror tomto pokračování po 27 červen 2003 http://boards1.melodysoft.com/app?ID...msg\u003d141&DOC\u003d41 Pokud jde pubolicado http://boards1.melodysoft.com/app?ID...ualismo&DOC\u003d41 http://www.astrodestino.com.ar/showthread.php?p\u003d78534 NMO vytesat tomto místě od roku 2003 nebyl schopen aktualizovat války v Iráku je zdarma, ale aby se ho zeptat stativ terra http://vicentegala.es.tripod.com/vicen1457/id34.html a Yap o crack vyjde, ale chcete další důkaz Španělské burze krach a mezinárodní krizi 22 I 2007 San Vicente mučedník 02/28/2005 rozšířené předpovědi pro Španělsko, 27 X 2005 Freddy farrabullero je nebo drobky chleba v Asturian nebo qeu za vás přítel a já se stále považují tohoto článku je na mých webových stránkách jsem začal shromažďovat fóra pracovní shrnout trochu celou ya.com ani pincheis ESEP za to nestojí, ale jiné jsou zajímavé a zájemce o ekonomii respectoa jsem otevřel blog prediktivní hospodářství pouze položky primerosm sonm nejlepší nezapomeňte mých stránkách se v sekci starých stránek, ale DSO qeu databáze sem přišel na podnikání, a jejich časy vstupu gfalta contitucion a ke studiu na plný čas k obědu misop v qeu ústava je psuieron na večeři s myšlenkou formalizaci něčeho misop ale toto je pro pozdější estudos escriob konec, který je nově fóra to, co bude velmi zajímá blog s názvem http://economiapredictiva.over-blog.es/ a druhý je v poslední době jsem se otevřít http://vicentegala.net.over-blog.es/ Můžete přijít procházet nebo prohlédnout všechny připravené v mém chvílích úsilí
|
|
|
|
#10 | |
|
Dobrotu Boží
![]() |
Zapomněl jsem chodit v knihovně v Madridu v nacioanl Španělska najdete mé knize se povinného výtisku v roce 1998 a je část sáčku poděkoval Bohu zveřejní na svých Yap den a šel ven before dlouho před vstupem Yop internet internet, protože conozvco od roku 2002 a knihy dát do povinného výtisku v roce 1998 a je vidět až do roku 2001 tak, aby porovnání USA harburt Peart
nebo Pearl Harbor nebo cokoliv a potvrzuje, že tento web sta mých fotografií podepsaná odpovědným DSO IAS musel jít tam najít důstojník, který by byl B nebo skupina úředníků
|
|
![]() |
Podobná témata
|
||||
| Předmět | Autor | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Odhady na rok 2008 rokem krysy | ERICO lopez | Obecné | 42 | 18-11-2008 01:20:03 |
| PLUTO V Kozoroh (od 2008) | LUCCIANA | Planety | 44 | 28-10-2008 22:07:38 |
| Horoskop 2008 | ignacio14 | Obecné | 10 | 17-01-2008 17:49:55 |
| bezva taška | vicentegala.com | Obecné | 0 | 12.01.2007 12:46:09 |
| Záložky |
| Nástroje | |
|
|
| Tagy |
| 2008, akciový trh, crack |